Vaša lokacija
Naslovnica > Akademija > Treneri

Od osnutka kluba, rujan 2015. trenerski posao obavljali su Mario Iličić i Dejan Ristić uz povremenu asistenciju Mladena Delića i Antuna Oršolića te Darka Pušeljića. Od sezone 2016./2017. trenersku ulogu u klubu prihvatio je i Domagoj Vučičević kao trener pionirske kategorije, koji nas je nažalost napustio zbog poslovne prilike u Njemačkoj. Osim njih kao kondicijski trener u klubu volonterski djelovao je i prof. Branimir Kuzman.

Od 1. siječnja 2018. klub je bio u potrazi za trenerskim rješenjem za kategoriju pionira, a privremenu ulogu trenera pionira preuzeo je tada predsjednik kluba Antun Oršolić. Sredinom siječnja Uprava kluba obavila je nekoliko razgovora s potencijalnim kandidatima, a kao najbolje i najkvalitetnije riješenje za naš klub izabran je Mario Kobaš, koji je ujedno i član kluba.

Početkom sezone 2018./2019. juniorsku kategoriju preuzima Antun Oršolić, umjesto Marija Iličića, a “njegove” pionire odnosno sad već kadete preuzeo je Boris Debak. Starije Pionire trenira Dejan Ristić, a mlađe pionire Darko Pušeljić. Zbog poslovnih prilika Boris Debak seli u Zagreb i trenersku palicu u kadetima preuzeo je Tin Buljan.

Trener juniora: Antun Oršolić

Trener kadeta: Tin Buljan

Trener starijih pionira: Dejan Ristić

Trener mlađih pionira: Darko Pušeljić

Trener vratara: Petar Hrastović

 

Top