Vaša lokacija
Naslovnica > Vijesti > Turniri > CFM U17: MNK Brod osvojio Orion Cup!

CFM U17: MNK Brod osvojio Orion Cup!

Jučer je završen prvi turnir iz serije Croatia Futsal Mastersa koji je organiziran u Vinkovcima pod pokroviteljstvom Aurelije Futsal. Prvak je MNK Brod, drugo mjesto osvojio je Nacional Zagreb FC dok je treći FC Split Tommy.

Za najboljeg igrača izabran je Dominik Brletić iz Nacionala koji je sa 8 zgoditaka bio i najbolji strijelac turnira. Najbolji vratar turnira je Nikola Čizmić iz Split Tommyja. Uz navedeni dvojac u najbolju petorku izabrani su Mateo Škorić, Karlo Baričević iz MNK Broda i Matija Tolić iz Dinama.

Turnir je već u prvom svom izdanju ostvario lijep uspjeh. Tribine u vinkovačkoj srednjoj školi Ivana Domca bile su ispunjene skoro do kraja. Na parketu se igrao izvrstan futsal u režiji najboljih kadeta Hrvatske. Popularizacija futsala u Hrvatskoj, a posebno među mladima dobila je nova krila, kako nam se čini.

Predstavnici MNK Futsal Sveti Patrik također su bili na tribinama. Osim skautiranja ekipa i upijanja novih ideja, dogovarali prijateljske utakmice za sve naše selekcije! Više o tome u narednim tjednima…

Idući turnir u seriji Croatia Futsal Mastersa održat će se u Splitu u 12. mjesecu ove godine.

Top