Vaša lokacija
Naslovnica > Vijesti > Turniri > [FUTSAL KUP] Na rođendanski turnir u Županju stiže i Futsal Dinamo!

[FUTSAL KUP] Na rođendanski turnir u Županju stiže i Futsal Dinamo!

Povodom 2. rođendana Futsal kluba Sveti Patrik i Dana Grada Županje, naš klub 3. rujna organizira futsal turnir između četiri vrlo jake juniorske ekipe.

Za prvi trofej Svetog Patrika borit će se mladići iz Futsal Dinama (Zagreb), Futsal Aurelije (Vinkovci), MNK Vinkovaca i Futsal Svetog Patrika. Očekuju nas izvrsne utakmice, a nakon prva dva polufinalna dvoboja odigrat će se i revijalna utakmica između selekcije pionira Futsal Svetog Patrika i Futsal Aurelije. Sve utakmice odigravaju se u sportskoj dvorani OŠ Ivana Kozarca u Županji (preko puta Doma zdravlja).

Ovo je još jedan od brojnih projekata koje je organizirao naš mladi ali poduzetan klub. Čast nam je ugostiti ove futsal ekipe, naše susjede i rivale Futsal Aureliju i MNK Vinkovce, a pogotovo renomirani klub kao što je Futsal Dinamo. Zahvaljujemo se gradu Županji i gradonačelniku Davoru Miličeviću što je prepoznao naš entuzijazam, a mi ovaj turnir shvaćamo kao pripremu za organizaciju Zimskog malonogometnog turnira u istoj ovoj dvorani” – rekao je predsjednik kluba Antun Oršolić.

PAROVI POLUFINALA i SATNICA:
12:30 Futsal Sveti Patrik – Futsal Dinamo
13:20 Futsal Aurelia – MNK Vinkovci
14:10 Revijalna utakmica pionira
15:00 Utakmica za 3. mjesto
15:50 FINALE trofeja SVETI PATRIK
16:30 Dodijela nagrada i priznanja najboljima

Gledatelji će se za vrijeme turnira moći osvježiti Hepburn pivom, našeg generalnog sponzora, ali i raznim sokovima za one koji ne vole pivo ili nemaju iznad 18 godina. Također će posjetitelji moći kupiti i prigodne suvenire našeg kluba koji će biti izloženi na štandu kod ulaza na tribine.

Ulaz na cijeli turnir je besplatan, a ovim putem vas pozivamo da dođete podržati naše juniore i pionire, ali i pogledati sjajne futsal utakmice.

Top