Vaša lokacija
Naslovnica > Vijesti > Novosti > [DERBI KOLA] Futsal Sveti Patrik dočekuje vinkovačku Aureliju!

[DERBI KOLA] Futsal Sveti Patrik dočekuje vinkovačku Aureliju!

sveti patrik

U sklopu 2. prvenstvenog kola u 1. HMNL-Istok za kadete MNK Futsal Sveti Patrik dočekuje MNK Aurelia Futsal u sportskoj dvorani OŠ Ivana Kozarca. Derbi kola između županjskog i vinkovačkog futsal kluba na rasporedu je 26. veljače 2017. godine s početkom u 19:30 sati.

MNK Futsal Sveti Patrik od ove sezone natječe se u 1. Hrvatskoj malonogometnoj ligi skupine Istok za kadete. Ovo je prvi put da naš mladi klub sudjeluje u natjecanju koje se igra pod okriljem HNS-a te smo ponosni što se nalazimo u prvoligaškom društvu etabliranih futsal klubova.

Što se tiče rezultata, zasad smo u 1. kolu gostovali kod renomiranog MNK Osijek Kelmea, gdje smo slavili sa 6:1, a MNK Aurelia Futsal pobijedila je u gradskom derbiju MNK Vinkovce sa 6:3. Pogotke za FSP postigli su Prnjak, Huber x2, Mrkonjić, Kučinić i Josipović, a na vratima je briljirao Josip Šangut. Momčad kadeta satkana je od momaka 2002. godišta pa do 2000. godišta, koji su skautirani i kasnije selektirani nakon Zimskog malonogometnog turnira u Županji.

Obje momčadi su stari znanci jer smo međusobno odigrali veliki broj prijateljskih utakmica, a susretali smo se i na ljetnim turnirima. Upravi vinkovačkog kluba kao i trenerima i igračima veliko hvala za sve što su do sad učinili za naš klub, jer su nas podržavali na našem putu od osnutka 2015. godine. Radosni smo jer ćemo prvi prvenstveni derbi odigrati baš protiv naših sportskih prijatelja u Županji.

Za kadetsku ekipu MNK Futsal Sveti Patrik nastupaju: Josip Šangut, Petar Hrastović (vratari), Sebastijan Mioč, Filip Mrkonjić, Tomislav Lučić (c), Luka Prnjak, Mateo Tomšić, Zvonimir Filipović, Vinko Blaževac, Dražen Huber, Luka Branšteter, Matej Josipović i Marko Kučinić.

1.HMNL – Istok za kadete, skupina A:
Sportska dvorana: OŠ Ivana Kozarca
Datum i vrijeme početka: 26. 02. 2017. – 19:30 sati
MNK Futsal Sveti Patrik – MNK Aurelia Futsal

Top