Vaša lokacija
Naslovnica > Vijesti > O Akademiji > [HEPBURN PIVO – IGRAČ MJESECA] Huber, Kučinić ili Josipović, vi birate!

[HEPBURN PIVO – IGRAČ MJESECA] Huber, Kučinić ili Josipović, vi birate!

U mjesecu travnju imali smo dosta utakmica te čak dva velika kadetska turnira. Mnogi naši igrači ostavili su jako dobar dojam, a mi smo Vam izdvojili trojac koji je odskakao malo više! Predstavit ćemo ih i njihove zasluge, a vi ih dragi fanovi podržite i glasovanjem izaberite. Iako su se u konkurenciji mogli naći i poneki golman te još par igrača, smatramo kako je ovaj trojac zaslužio biti u najužoj konkurenciji za igrača mjeseca!

  1. Dražen HUBER – no.7
    Huber je naš stožerni igrač, izvrstan u ofenzivi i jako dobar i odgovoran u obrambenim zadaćama. Sposobnost da u isto vrijeme razigrava suigrače ali i postiže pogotke čine ga našim najopasnijim igračem. Zbog ozljede kuka nažalost nije mogao dati sve od sebe na Kupu prijateljstva, a da je mogao uvjereni smo kako bi i naši rezultati bili daleko bolji! Huber je među vodećim asistentima i strijelcima u klubu.
  2. Marko KUČINIĆ – no.11
    Kučinić se klubu pridružio ove zime te je u vrlo kratkom roku postao jedan od najboljih strijelaca našeg kluba. Poznatiji kao ljubitelj “druge stative”, Kučinić je gotovo nepogrešiv u realizaciji na asistenciju svojih suigrača. Na Croatia Futsal Mastersu zabio je pogodak velikom Futsal Dinamu te je imao još nekoliko izvrsnih prilika. Trenutno je vodeći strijelac kluba u ovoj sezoni!
  3. Matej JOSIPOVIĆ – no.9
    Naša “devetka” je pravi primjer budućeg vrsnog pivota u futsalu. Josipović je prvi koji rzgrađuje protivničke napade, pritišće njihovu obranu i jako dobro drži “zonu”. U napadu se često hrva s dosta fizički jačim protivnicima, a rijetko gubi duele. Za njega nema izgubljene lopte. U napadu razigrava suigrače, te je vodeći asistent kluba u sezoni, a nerijetko i strijelac. Zabio je na Mastersu vodeći pogodak protiv Broda, poentirao je protiv Dinama, srušio Aureliju u Županji. Uz malo više mirnoće, pred ovim momkom je lijepa budućnost u futsalu…

SPONZOR IGRAČA MJESECA JE HEPBURN PIVO, TAKOĐER I GLAVNI SPONZOR NAŠEG KLUBA U OVOJ SEZONI – IGRAČ KOJI DOBIJE NAJVIŠE VAŠIH GLASOVA NA FACEBOOK STRANICI KLUBA (u komentaru ispod slike) OSVOJIT ĆE LIJEPU NAGRADU…

Top