Vaša lokacija
Naslovnica > Vijesti > Novosti > [HVALA LIDL HRVATSKA] Predstavnici kluba zahvalili trgovačkom lancu Lidl što je podržao naš klub!

[HVALA LIDL HRVATSKA] Predstavnici kluba zahvalili trgovačkom lancu Lidl što je podržao naš klub!

U četvrtak 20. travnja u Osijeku, održan je prigodni donacijski program trgovačkog lanca Lidl, na kojem su predstavnici Lidla uručili čekove u iznosu od 5 tisuća kuna udrugama i klubovima koji su “prošli” na natječaju.

MNK Futsal Sveti Patrik dobiveni iznos uložio je u kvalitetne Joma trenirke s kojima smo opremili našu kadetsku selekciju i trenere uoči prvenstva Hrvatske ove zime. Spremno smo se odazvali na poziv vodećih ljudi iz Lidla da sudjelujemo na promotivnom uručenju čekova, kao i na zajedničkom druženju svih udruga nakon prigodnog programa.

U ime kluba donacijski ček preuzeo je predsjednik kluba Antun Oršolić, dok su ostatak delegacije činili dopredsjednik Mladen Delić, tajnik Darko Pušeljić i trener Mario Kobaš.

Još jednom se zahvaljujemo vodećem trgovačkom lancu Lidl Hrvatska, kao i gospođi Marijani Dropuljić iz vinkovačkog Lidla, koja nas je i nominirala za donaciju! Hvala svima koji ste prepoznali naš rad s mladima i ogromna ulaganja u naš omladinski pogon, koji je među najbrojnijima u gradu i okolici.

Nakon završetka svečane večeri, Uprava kluba (naknadno se priključio i trener kadeta Mario Iličić) otišla je pogledati prvenstvenu futsal utakmicu u dvoranu Zrinjevac, gdje su igrali MNK Osijek Kelme i Split Tommy FC (1:3). Vrijedno skupljanje iskustva u svakom slučaju!

Top