Vaša lokacija
Naslovnica > Vijesti > Novosti > Juniori u Županijskoj futsal ligi!

Juniori u Županijskoj futsal ligi!

Idućeg vikenda starta županijska futsal liga pod tehničkim vodstvom i organizacijom domaćina MNK Vinkovaca. Ove sezone liga broji osam klubova, a među njima je i po prvi put u povijesti Futsal Sveti Patrik s našim juniorima i trenrima.

Klub se odlučio na ovakav potez zbog manjka utakmica u juniorskoj konkurenciji sve do siječnja iduće godine, kad počinje 1. HMNL za juniore. Osim toga, igranje u županijskoj ligi služit će nam kao poligon za dodatno uigravanje juniora, skupljanje vrijednog iskustva te igranje protiv starijih, fizički jačih protivnika.

Nakon sutrašnjeg večernjeg treninga, prijavit ćemo listu igrača na koje će trener juniora Mario Iličić računati za ovo natjecanje. Osim povijesnog nastupa u seniorskom rangu, ove sezone gledat ćemo po prvi put i gradski futsal derbi u Županji, s obzirom na to kako u istoj ligi nastupa i Futsal Olimpijac, seniorski klub iz našeg grada koji ove sezone puca na vodeće pozicije u ligi.

Sve utakmice igrat će se vikendom u sportskoj dvorani na Lapovcima u Vinkovcima. Cijelo natjecanje je pod ŽNS naše županije, a tehnički (osiguranjem dvorane, lopti, službenih osoba i ostalog) o ligi brine pokretač i osnivač natjecanja, Mnk Vinkovci.

Parovi 1. kola ŽFL VSŽ su (satnica je još nepoznata):
CB Dubljani Zg blok – Mnk Vinkovci 2
Mnk Slavija – Aroma Bradić CB Berekin
Mnk Futsal Olimpijac – Mnk Lapovci
Futsal Sveti Patrik – Ultras Vinkovci.

Top