Vaša lokacija
Naslovnica > Vijesti > Novosti > Kadeti slavili 9:3 protiv vršnjaka iz Futsal Aurelije

Kadeti slavili 9:3 protiv vršnjaka iz Futsal Aurelije

Kadeti MNK Futsal Sveti Patrik slavili su u prijateljskoj utakmici protiv vršnjaka iz MNK Futsal Aurelia s 9:3. Bila je to prva utakmica novih kadeta našeg kluba pod vodstvom trenerskog dvojca Mario IličićMario Kobaš, a u sklopu priprema za nadolazeće kadetsko prvenstvo regije Istok.

Utakmica između dva prijateljska kluba odigrana je pred 40-tak gledatelja u sportskoj dvorani OŠ Ivana Kozarca 21. siječnja 2017. godine u 16 sati. Obje ekipe prikazale su dosta zanimljivih akcija i napadačkih riješenja, a naša domaća ekipa pokazale se malo efikasnijom te je zasluženo slavila protiv naših sportskih rivala i prijatelja iz Vinkovaca.

U redovima naše momčadi briljirali su Matej Josipović s pet asistencija, Dražen Huber s četiri pogotka, a po dva pogotka dodali su Marko Kučinić i nezaustavljivi Luka Branšteter. Ostatak momčadi također je bio na visini zadatka i svi su ozbiljno shvatili protivnika koji nam je u svakom pogledu uzor i motivacija!

Izjavu nakon utakmice i o novim suigračima dao je kapetan kadeta Tomislav Lučić: “Nakon loše odigranih par turnira i utakmica svi smo očekivali promjene u ekipi. Zbog neozbiljnog pristupa predsjednik kluba i treneri bili su prisiljeni potražiti nove igrače. Naravno već je bilo par skautiranih kandidata koji su bili odmah voljni priključiti se radu pod uvjetom da su ozbiljni i odlučni. U klub je doveden poveći broj mladih talenata iz Županje i okolice. Ekipa je odmah na prvom treningu “kliknula” i vidjeli smo da je to napokon to. Sve kaže i rezultat gdje smo porazili uvijek neugodnu Aureliu s velikih šest razlike. Hvala dečkima iz Aurelije na dolasku i pruženoj utakmici te im želim svu sreću u daljnjem radu“.

MNK Futsal Sveti Patrik: Josip Šangut, Tomislav Lučić (c), Sebastijan Mioč, Mateo Tomšić, Matej Josipović, Marko Kučinić, Luka Branšteter, Dražen Huber, Vinko Blaževac, Filip Mrkonjić, Marko Raguž, Zvonimir Filipović.

Od nove godine, MNK Futsal Sveti Patrik pojačao je trenerski stožer. Mario Kobaš priključio se našim kadetima te s drugim Mariom, Iličićem vodi naše kadete, kao i kadete B. Iza njih je jedan trening i jedna trening-utakmica protiv Uprave kluba i trenera, stoga je i ovaj rezultat za njih poseban.

Od novih igrača tu su: Matej Josipović, Sebastijan Mioč, Vinko Blaževac, Mateo Tomšić, Marko Kučinić, Luka Prnjak i Luka Branšteter. Osim njih sedmorice, u sastavu kadeta A su i kapetan Tomislav Lučić, Dražen Huber, Filip Mrkonjić i vratar Josip Šangut. Iz sastava kadeta B na vrata prve momčadi kucaju Marko Raguž i Zvonimir Filipović.

Top