Vaša lokacija
Naslovnica > Vijesti > Novosti > HVALA VAM: Prati nas više od 1000 ljudi!

HVALA VAM: Prati nas više od 1000 ljudi!

Futsal akademija Sveti Patrik nalazi se među najpopularnijim klubovima u Županji i županjskoj okolici sudeći prema fanovima na društvenim mrežama (Facebook, Twitter itd.).

Kako većina klubova gotovo da i nema aktivne stranice na društvenim mrežama, ovo i nije iznenađujući podatak! Većina klubova, daleko većeg budžeta i tradicije nema ni vlastitu web stranicu, što je porazan podatak jer se nalazimo u 21. stoljeću kad su i oni najmlađi i oni najstariji informatički “pismeni”.

Baš zbog svega toga ponosni smo što naše redovne aktivnosti prati više od 1000 ljudi diljem svijeta! Facebook stranica broji 1049 fanova u trenutku pisanja članka, dok nas na Twitteru prati 201 fan te tako dolazimo do brojke od 1250 redovnih pratitelja naše i Vaše Futsal akademije. Hvala Vam!

Najposjećenija Facebook stranica među ŽU klubovima je ona od RNK Sladorana Županja, koja broji 1631 posjetitelja, dok RK Županja ima 1352 posjetitelja/fana. Naša Akademija je tako na dobrom trećem mjestu s tendencijom još većeg napretka. NK Graničar nalazi se na četvrtoj poziciji s 1099 Facebook fanova, a na petom mjestu je NK Županja 77 s 867 posjetitelja. Na šestom mjestu nalazi se KK Županja koji ima 584 posjetitelja.

I dok se zahvaljujemo našim fanovima na praćenju, ovim putem želimo skrenuti važnost stalne komunikacije na relaciji Klub-navijač/roditelj/član/igrač. Društvene mreže su najbolji i najjeftiniji alat za redovito obavještavanje navedenih subjekata i poželjno je da ih koriste svi klubovi u svrhu osnovnog informiranja. Kako kaže poslovica: “Ako želiš biti tretiran kao profesionalac, ponašaj se kao profesionalac“.

Pozivamo Vas da ovim putem podržite sve naše gradske klubove tako što ćete “lajkati” njihove Facebook stranice 🙂

Top