Vaša lokacija
Naslovnica > Vijesti > O Akademiji > Mlađi pioniri osvojili Vidovdanski turnir u Brčkom!

Mlađi pioniri osvojili Vidovdanski turnir u Brčkom!

Par tjedana nakon njihovog okupljanja i nekolicine treninga, ekipa mlađih pionira predvođena trenerom Antunom Oršolićem, osvojila je vrlo jak internacionalni turnir u Brčkom – Vidovdanski futsal turnir 2017.

U skupini su pioniri slavili u sve tri utakmice, pobijedivši redom FK Jedinstvo nakon šesteraca 3:2, FK Iličku 2:1 i FK Omladinac 3:0! U četvrtfinalu slavili smo uvjerljivo sa 8:1 protiv domaće ekipe Futsal EŠ, dok nas je u polufinalu čekao vrlo jak i uigran protivnik FK Jugović, no i njih smo pobijedili s uvjerljivih 3:0. MNK Klanac, također dominantna ekipa čekala je u finalu. Nakon 30 minuta igre i rezultata 0:0, uz dosta naših prilika, pucali su se šesterci. Naš golman Husarek zaustavio je jedan udarac, a Šimun Mikolčić bio je bolji u raspucavanju te je pehar za prvo mjesto otišao u naše ruke!

Za najboljeg igrača turnira u konkurenciji mlađih pionira izabran je Tomislav Stojanović, na što smo također vrlo ponosni. Dečkima je ovo velika motivacija za nastavak rada u našem futsal klubu, a ako tako nastave, sigurno će biti još puno trofeja u njihovim rukama.

MNK Futsal Sveti Patrik: Ivan Husarek, Leon Debak, Mateo Bošnjak (c), Antoni Bošnjak, Tomislav Stojanović, Franjo Matijević, Marko Jurić, Nikola Polgar, Muhsin Hajdari, Borna Pervan, Marko Stipanović Lešić i Šimun Mikolčić.

Top