Vaša lokacija
Naslovnica > Vijesti > Nakon pionira i kadeti osvojili Drenovce!

Nakon pionira i kadeti osvojili Drenovce!

Dvostruki uspjeh ostvarili su futsaleri naše Akademije u Drenovcima. Nakon pionira, u finalu 5. Memorijalnog turnira “Mićo i Freza” slavili su i kadeti Futsal Svetog Patrika.

Nakon pionirskog uspjeha u Brčkom, kad je u naše vitirine došao prvi pehar za 1. mjesto ikada, sad su i kadeti ispisali dio povijesti našeg mladog kluba.

U finalnoj utakmici revanširali smo se ekipi Seoske zvijezde koja nas je dobrano namučila u prvoj utakmici kad smo izgubili 3:2. Ovaj put, iako im je zaigralo podosta novih igrača, FSP je slavio s 2:1, pogocima Miralema Gigovića i dokapetana Dražena Hubera. Naši dečki kontrolirali su utakmicu cijelo vrijeme, što se i vidi na video snimci koju imate ispod ovog paragrafa te su sasvim zasluženo osvojili prvo mjesto u konkurenciji kadeta.

Od grupne faze pa sve do finala svi su dali svoj maksimum na neki način, ali uvjerljivo prvo ime cijelog turnira kod kadeta je Omar “Messi” Mušanović!

Bravo kadeti: Petar Hrastović, Josip Šangut, Tomislav Lučić (c), Dražen Huber, Filip Mrkonjić, Miralem Gigović, Goran Šitum, Velija Rizvanović, Matej Josipović, Omar Mušanović i naša “zakrpana ljevica” Marko Kučinić.

Top