Vaša lokacija
Naslovnica > Vijesti > Novosti > [..BUDI DIO OBITELJI..] Naruči i ti svoj dres Futsal akademije Sveti Patrik!

[..BUDI DIO OBITELJI..] Naruči i ti svoj dres Futsal akademije Sveti Patrik!

Prva garnitura od 47 naručenih dresova već je stigla u Županju i njihovi vlasnici ih svakodnevno podižu u klupskim prostorijama (Aleja Matice hrvatske 38, Županja). Dres se pokazao kao pun pogodak, što potvrđuje skoro 50 prodanih komada!

Nakon što smo odradili prvu prednarudžbu, javio nam se lijep broj zainteresiranih ljudi i prijatelja kluba koji bi također htjeli imati zeleni ili crni (ili oba) dres našeg kluba, stoga smo odlučili napraviti još jednu prednarudžbu za vas dragi prijatelji kluba i članovi!

U ponudi su vam zeleni i crni dres u gotovo svim veličinama! Oba koštaju isto, 130 kuna uz osnovni tisak. Ukoliko želite staviti ime i broj na leđa to će vam biti dodatnih 20 kuna, odnosno 150 kuna po dresu! Osigurali smo i popust za naše članove koji su uplatili godišnju članarinu za 2018., za sve njih cijena dresa je 120 kuna bez obzira na tisak (uključuje ime i broj).

Rezervirati svoj dres ili oba možete preko e-maila: futsal.svetipatrik@gmail.com – u inbox naše Facebook stranice ili se javite nekom od naših trenera/članova Uprave osobno. Napišite koliko primjeraka želite, koje boje (crna ili zelena verzija) i za svaku boju navedite i veličinu! Uzmite u obzir kako su dresovi “strukirani” za igrače.

Oba dresa su renomirane sportske marke Joma, koji se proizvode u Španjolskoj, a tehnički partner i dobavljač našeg kluba je zagrebačka tvrtka Joma Sport. Naši juniori i pioniri nose ih već dvije sezone te su se pokazali kao kvalitetna sportska odjeća.

Zeleni dres na sebi ima kao generalnog sponzora na prsima domaćeg špediterskog giganta Županjašped d.o.o.,  dok su na rukavima prijatelji kluba: Caffe bar KLiK i P.O. “Šane”. Na leđima je jedan od naših najstarijih sponzora Caffe bar BeerTiJa iz Županje. Crni dres na prsima krasi logo njemačke tvrtke SV-Metal, na rukavima se nalaze domaće poljoprivredne tvrtke Agrolov Bošnjaci i Agrolasta, dok su na leđima kao sponzori istaknuti Restoran Sava i Caffe bar OKAC.

PRIMJER NARUDŽBE: 1 zeleni dres, M veličina, broj 7, ime: Marko

Top