Vaša lokacija
Naslovnica > Vijesti > Nevjerojatan poraz kadeta kod kuće protiv Kelmea!

Nevjerojatan poraz kadeta kod kuće protiv Kelmea!

Kadeti trenera Tina Buljana dočekali su u 5. kolu ekipu prvoligaša Osijek Kelme i doživjeli jedan vrlo neugodan i iznenađujući poraz od 1:3! Nažalost, neočekivani poraz ostavio ih je pri dnu ligaške ljestvice, sa samo 4 osvojena boda do sada.

Poveli su naši dečki već u 3. minuti preko raspoloženog Domagoja Džoića, no nakon toga gosti su donekle uspostavili bolji ritam i igra se na obje polovice. Do poluvremena naši dečki su imali još 4-5 velikih šansi za povećanje vodstva, no niti jednu nisu iskoristili, što će se kasnije pokazati kobnim.

Vratar Iljazović zaustavio je u prvom dijelu dva velika zicera gostiju, isto i u drugom dijelu, no suigrači u polju su zakazali. Isto kao i u prvom dijelu, promašivali su kadeti priliku za prilikom, da bi već u 20. minuti došla kazna na naplatu. Semafor je pokazivao 1:1, a nervoza se sve više uvlačila u naše redove.

Da će bodovi otići za Osijek bilo je jasno u 27. minuti jer je semafor na veliku žalost brojne publike pokazivao 1:3. Dva primljena pogotka u minuti slomila su sve nade naših mladića i poraz je postao neizbježan.

Top