Vaša lokacija
Naslovnica > Vijesti > Novosti > Odigran je 1. Futsal kup prijateljstva – pobjednik je NK Sladna!

Odigran je 1. Futsal kup prijateljstva – pobjednik je NK Sladna!

MNK Futsal Sveti Patrik organizirao je futsal turnir za kadete pod nazivom “Futsal kup prijateljstva 2017.”, na kojem je sudjelovalo 5 ekipa, a prvo mjesto osvojila je momčad NK Sladna iz Bosne i Hercegovine.

Na turniru su nastupile ekipe iz BiH NK Sladna i KMF Brčko Zdravlje, te iz Hrvatske MNK Vinkovci i MNK Aurelia Futsal i naravno mi kao domaćini. Odigrali smo ligaškim sistemom, pošto ekipa MNK Bata Borovo nije mogla doći na turnir, znači igrao je svatko sa svakim.

U takvom raspletu, najboljom ekipom pokazala se kadetska momčad NK Sladne iz Srebrenika, drugo mjesto zauzela je momčad KMF Brčko Zdravlje, dok su kao treći završili dečki iz MNK Vinkovci, iako su pobjedom nad gradskim rivalima iz Aurelije mogli i do naslova pobjednika.

Četvrtu poziciju zauzela je MNK Aurelia Futsal, dok su naši kadeti završili kao peti, ali uz napomenu kako smo ostvarili jednu pobjedu i to protiv Aurelije 2:1, što je s obzirom na ostale rezultate jedina svjetla točka na ovom turniru, ali i pokazatelj da se može odigrat jako dobro kad se hoće!

Najboljim golmanom turnira proglašen je Mustafa Bahor iz KMF Brčko Zdravlje, najbolji strijelac dolazi iz redova NK Sladne, a to je Sead Havić s 8 postignutih pogodaka, dok je najboljim igračem proglašen Smajo Delić također iz redova pobjedničke ekipe.

Bez obzira na ružno vrijeme, turnir je bio dosta solidno posjećen, a kako je bio i humanitarnog karaktera, jer smo prikupljali donacije za Vedrana Vručinu, želimo se zahvaliti SVIMA na donacijama, kojih smo skupili 2350 kuna, koje ćemo uručiti Vedranovoj obitelji idući tjedan!

FOTOGALERIJA S TURNIRA

Također se zahvaljujemo Gradu Županja na generalnom pokroviteljstvu turnira i dogradonačelniku Kruni Šariću koji je uručio trofeje, Gimnaziji Županja i ravnatelju Markoviću na pomoći u organizaciji i dvorani, Mladeži Gradskog Crvenog križa Županja i gospođi Nadi Androić, gospodinu Puljiću na donaciji peciva za sendviče, Slavonji Boškovića na donaciji za sendviče također, kao i našem generalnom sponzoru Hepburn pivu!

 1. Futsal kup prijateljstva 2017. – poredak:
  1. NK Sladna (BiH) – 9 bodova
  2. KMF Brčko Zdravlje (BiH) – 7 bodova
  3. MNK Vinkovci (HR) – 6 bodova
  4. MNK Aurelia Futsal (HR) – 4 boda
  5. MNK Futsal Sveti Patrik (HR) – 3 boda

Pojedinačne nagrade: Mustafa Bahor (najbolji golman), Sead Havić (najbolji strijelac) i Smajo Delić (najbolji igrač).

Top