Vaša lokacija
Naslovnica > Vijesti > O Akademiji > Poziv na godišnju sjednicu MNK Futsal Sveti Patrik

Poziv na godišnju sjednicu MNK Futsal Sveti Patrik

Dragi članovi kluba, iza nas je vrlo uspješna 2016. godina, kako na logističkom planu tako i na razvoju naših najmlađih selekcija. Godinu smo uspješno zatvorili organizacijom Zimskog malonogometnog turnira u Županji, čemu ste svi bili svjedoci, a poneki čak i vrlo važni sudionici.

Kako je i red, prema statutu Kluba dužni smo sazvati godišnju Skupštinu i to javnim pozivom te Vas informirati o svim aktivnostima u prošloj godini, kao i o planovima za buduće razdoblje. Stoga Vas dragi članovi ovim putem pozivamo na Godišnju sjednicu MNK Futsal Sveti Patrik, koja će se održati 8. siječnja 2017. godine u 19 sati u restoranu Sava, u Županji.

Svi članovi kluba imaju pravo sudjelovati u radu našeg kluba i samim time sudjelovati na sjednicama našeg i Vašeg kluba. Zajedno rastemo i razvijamo Futsal Sveti Patrik, na dobrobit naše i Vaše djece. Ukoliko se planirate odazvati, molimo Vas da dođete barem 10 minuta ranije, kako bismo se svi smjestili i na vrijeme započeli s radom. Pozavršetku sjednice možete obnoviti svoje članstvo i za 2017. godinu, naravno ako to želite.

Nakon održavanja Godišnje sjednice kluba, Uprava kluba poziva sve donatore i sponzore na zajedničko druženje uz prigodni domjenak, pod pokroviteljstvom Restorana Sava i Upravnog odbora MNK Futsal Sveti Patrik.

Uprava MNK Futsal Sveti Patrik

Top