Poziv na godišnju sjednicu MNK Futsal Sveti Patrik

Dragi članovi kluba, iza nas je vrlo uspješna 2016. godina, kako na logističkom planu tako i na razvoju naših najmlađih selekcija. Godinu smo uspješno zatvorili organizacijom Zimskog malonogometnog turnira u Županji, čemu ste svi bili svjedoci, a poneki čak i vrlo važni sudionici.

Kako je i red, prema statutu Kluba dužni smo sazvati godišnju Skupštinu i to javnim pozivom te Vas informirati o svim aktivnostima u prošloj godini, kao i o planovima za buduće razdoblje. Stoga Vas dragi članovi ovim putem pozivamo na Godišnju sjednicu MNK Futsal Sveti Patrik, koja će se održati 8. siječnja 2017. godine u 19 sati u restoranu Sava, u Županji.

Svi članovi kluba imaju pravo sudjelovati u radu našeg kluba i samim time sudjelovati na sjednicama našeg i Vašeg kluba. Zajedno rastemo i razvijamo Futsal Sveti Patrik, na dobrobit naše i Vaše djece. Ukoliko se planirate odazvati, molimo Vas da dođete barem 10 minuta ranije, kako bismo se svi smjestili i na vrijeme započeli s radom. Pozavršetku sjednice možete obnoviti svoje članstvo i za 2017. godinu, naravno ako to želite.

Nakon održavanja Godišnje sjednice kluba, Uprava kluba poziva sve donatore i sponzore na zajedničko druženje uz prigodni domjenak, pod pokroviteljstvom Restorana Sava i Upravnog odbora MNK Futsal Sveti Patrik.

Uprava MNK Futsal Sveti Patrik