Vaša lokacija
Naslovnica > Vijesti > O Akademiji > Poziv na redovnu Skupštinu Futsal Sveti Patrik + dnevni red

Poziv na redovnu Skupštinu Futsal Sveti Patrik + dnevni red

Poštovane članice i članovi Kluba,

pozivam vas na redovnu Skupštinu Malonogometnog kluba Futsal Sveti Patrik koja će se održati u nedjelju 30. prosinca 2018. godine s početkom u 14:30 sati u službenim prostorijama Kluba (Aleja Matice hrvatske 38, Županja).

Futsal Sveti Patrik je klub koji funkcionira prema demokratskom načelu „jedan član, jedan glas“, kao i mnogi uspješni sportski kolektivi diljem svijeta, a i u Hrvatskoj. Takav model funkcioniranja jamči da će zajednički (klupski) interesi uvijek ostati ispred interesa pojedinaca.

Stoga je naša moralna i pravna obaveza i odgovornost svim svojim članovima predstaviti poslovanje kluba u protekloj godini, kao i ideje i ciljeve koje ćemo nastojati ostvariti u 2018. skupa sa svima vama.

U našem društvu se, nažalost, uvriježilo mišljenje kako sportskim klubovima mogu upravljati isključivo pojedinci ili male grupice ljudi, no to je daleko od pravog modela upravljanja i rada u Klubu. Mi iz dana u dan dokazujemo kako “Sveti Patrik” nisu ljudi koji vode klub. “Sveti Patrik” su svi naši igrači, njihovi roditelji, braća i sestre, punoljetni i maloljetni članovi, donatori i sponzori! Futsal Sveti Patrik smo svi mi koji prema njemu iskazujemo odanost, poštovanje i ponosimo se njime.

Pozivamo Vas da dođete na redovnu Skupštinu kluba i svojim glasovanjem, prijedlozima, pitanjima i savjetima pomognete Klubu da raste i napreduje.  Biti član Futsal Svetog Patrika ne nosi sa sobom samo određena prava, već i obveze, a jedna od njih je aktivno brinuti za boljitak Kluba i sudjelovati u njegovom radu.

Dolaskom na godišnju skupštinu Futsal Svetog Patrika podižete demokraciju na višu razinu, ne samo u našem Klubu, već i hrvatskom sportu i društvu općenito.

Vidimo se 30.12. u prostorijama Kluba!

“Zajedništvo je naša snaga!”

Antun Oršolić, predsjednik Futsal Svetog Patrika

Županja, 26. prosinca 2018.

Dnevni red redovne Skupštine Malonogometnog kluba Futsal Sveti Patrik:

1. Predstavljanje godišnjeg financijskog izvješća za 2018. godinu (na usvajanje) –  predstavnik Predsjedništva kluba
2. Predstavljanje izvješća o radu za 2018. godinu (na usvajanje) – predstavnik Predsjedništva kluba
3. Predstavljanje plana rada i financijskog plana za 2019. godinu (na usvajanje) – predstavnik Predsjedništva kluba
4. Izbor novog predsjednika Nadzornog odbora Kluba predloženog od strane predsjedništva
5. Promjena službene adrese Kluba u Statutu
6. Zahvala sponzorima i najaktivnijim članovima kao i volonterima Kluba
7. Razno, nadolazeće aktivnosti i rad Kluba, prigodne utakmice, otvaranje sezone učlanjivanja 2.1.2019. predstavljanje nove članske iskaznice.

Top