Slavimo prvi rođendan: Godina dana je iza Futsal akademije!

Iza Futsal akademije Sveti Patrik točno je 365 dana napora, rada i odricanja. Tako je, proslavili smo naš prvi rođendan, prvi rođendan futsala u Županji.

S radom i futsal treninzima započeli smo prošle godine u rujnu, a kao službeni rođendan uzimamo datum kada smo registrirani kao udruga/klub, 29. rujna 2015. godine. Od tada na ovamo, proputovali smo kroz sva okolna mjesta po turnirima, gledali smo prvoligaški i drugoligaški futsal, naravno pratili smo u Osijeku (cijela Akademija) našu futsal reprezentaciju i još mnoštvo toga.

Naši klinci su i dalje neumorni na treninzima, puni entuzijazma i ljubavi prema ovom sportu, koji za njih nije samo sport nego i druženje, građenje novog prijateljstva. Sve je više protivnika naših najmlađih, samim time bit će i više utakmica.

Pioniri i kadeti su dosta napredovali, pokazali su to i na turnirima u Rokovcima i Drenovcima. Do zime nas očekuju prave provjere protiv prvoligaša i drugoligaša, kako bi se što bolje spremili za zimske turnire, a ako nastave “živjeti” za svoj klub, moguće je da zaigraju i u kadetskoj ligi!

Što se tiće trenera i Uprave, mi i dalje radimo punom parom te uz podršku Grada i sponzora osiguravamo vašoj i našoj djeci najbolje moguće uvjete za treniranje i igranje.

Postavili smo temelje, koji su dosta čvrsti, sad samo trebamo nastaviti graditi našu “futsal kuću” i penjati se po stepenicu više na karti futsala…

Hvala vam svima što ste uz nas! Uprava, treneri i igrači MNK Futsal Sveti Patrik