Vaša lokacija
Naslovnica > Vijesti > Turniri > Srpanjska berba

Srpanjska berba

Ljeto je doba godine rezervirano za turnire, a ništa drukčije nije bilo ni ovog toplog ljeta. U raznim kategorijama se nastupalo po turnirima u okolnim mjestima te je vrijeme da sumiramo uspjehe koje su naši puleni polučili.

U-9
Krenit ćemo od naših najmlađih koji su nastupali na Orion futsal kupu u Vinkovcima te su osvojili odlično treće mjesto. Kod dečkiju se vidi dobar rad i nadamo se da će u budućnosti nastaviti se razvijati u pravom smjeru.

U-11
Kategorija limača se također okušala nastupom u Vinkovcima gdje su ostvarili identičan uspjeh kao i njihovi mlađi kolege. Bronca oko vrata je pokazatelj uspješno odrađenog turnira.

U-13
Veni, vidi, vici! Dečki su poharali Vinkovce te si zasluženo uzeli zlato oko vrata! Osim toga, dobili smo i dva pojedinačna pobjednika, što je i simbolično jer im se nijedna momčad nije približila bliže od 2 gola deficita, Leo Božić kao najbolji golman turnira te Dominik Tomić kao najbolji igrač turnira!

U-15
Ovaj srpanj se može nazvati “mjesec dana rapsodije” u režiji pionira. 35 odigranih utakmica uz ogromnu prevaljenu kilometražu (da, roditelji i treneri i svi ostali prijatelji kluba, ovo je i svima vama jedno ogromno Hvala!) te samo 3 poraza iz svih utakmica. Da stvar bude i bolja, dečki su odigrali i jednu utakmicu u kategoriji kadeta te u istoj odnijeli pobjedu (!?) nad suparnikom. Radi se o razlici koja se kreće i do četiri godine! Suma sumarum su drugo mjesto u Rokovcima i Drenovcima te četvrto mjesto u Vinkovcima. Dečki, za nas ste zlatni!

 

U-17
Pioniri su pružili rapsodiju, a kadeti su živjeli bajku! Tri turnira su bila na rasporedu za ovu klapu, na sva tri turnira su ostale momčadi bile svjedoci da su ovi momci nadmoćni. Prvaci i to tri puta, Vinkovci, Drenovci i Rokovci! Momčad, u kojoj je nastala kohezija starosjedioca i novih lica u zelenim dresovima, je harala terenima te su izuzev ovih zlata uzeli i neke nagrade za pojedinačne izvedbe. Nagradu za najboljeg golmana, gdje god se pojavio, pokupio je Saša Todić koji je svojim bravurama izluđivao suparničke ekipe, dok se titulom najboljeg igrača u Rokovcima okitio Stefan Gnjatić.

Seniori / Veterani
Ovi mladići koji su igrali pod imenom našeg kluba, seniori na Orionu, a veterani u Drenovcima, su se časno nosili s teretom igranja pod ovim imenom. Seniori su prošli grupu u Vinkovcima te su uspjeli izaći i na Nogometnim Ikonama. Očito su naši ikonski igrači prepoznati diljem Hrvatske. Veterani su u Drenovcima došli do brončane medalje te su upotpunili ovu berbu koja je bila na snazi tijekom srpnja.

Još jednom čestitke svim uzrastima koji su izašli na teren i ostavljali srce na terenu, od najmlađih do ovih malo manje mladih. #zelenaobitelj 

Top