Vaša lokacija
Naslovnica > Vijesti > Novosti > Svježa krv za nove pobjede

Svježa krv za nove pobjede

Staroj “Zelenoj” klapi priključila su se i neka nova lica. Radi se o dečkima s druge strane Save koji odlično barataju loptom po zelenim travnjacima, a sad su odlučili odjenuti i zeleni dres. U prijateljskoj utakmici, protiv naših prijatelja iz Aurelije, na teren je izašla sljedeća četvorka: Anto Dominković (2001., Domaljevac), Mario Janjić (2001., Orašje), Ivan Marošević (2001., Tolisa) te Igor Vincetić (2002., Donja Mahala).

Odlučili smo razmijeniti “koju pametnu” s njima pa da se i Vi upoznate s našim novim licima. Za početak su nam rekli kada su počeli baratati loptom, ali i što ih je privuklo za nastup pod našim grbom.

Najmlađi od njih, Igor, nogometom se bavi od svoje osme godine. U našu družbu ga je privukla želja za novim izazovom i dokazivanjem na futsal terenima. Ambicioznost je ono što cijenimo i nadamo se da mu toga neće nedostajati. Anto je počeo trenirati kada mu je bilo okruglih deset godina. Osim izazova u futsal igri, k nama ga je privuklo i sjajno društvo jer i sam voli popiti kavu u dobrom društvu. Ivan “Šargo” se dohvatio lopte još sa šest godina, ali je rekao da obožava igrati i mali nogomet. Zbog te ljubavi se odlučio okušati u našoj futsal akademiji. Mario “Mara” trenira otkad je naučio hodati, ali u trenažni proces je ušao od svoje šeste godine. Njega je, također, u naš klub privukla strast igranja malog nogometa te sada kada se ukazala prilika, odlučio ju je i ugrabiti.

Dečki su nam rekli i za koga navijaju, tko su im uzori, ali i što očekuju od “Vatrenih” u Rusiji.

Igor je navijač Barcelone i za pretpostaviti je da mu je onda i najdraži igrač netko tko je simbol “Blaugrane” i La Masie. Naravno, riječ je o Andresu Iniesti. Što se Ante tiče, on je fan “Bluesa”, a najdraži igrač mu je njihova trenutno i najveća zvijezda, Eden Hazard. Mara je također Barcelonin navijač, a njegov uzor je Luis Suarez (nadamo se da neće doslovno pojesti naše suparnike kao i njegov uzor). Što se tiče nastupa Hrvatske na Svjetskom prvenstvu, kratko i jasno su rekli kako vjeruju da su sposobni pokoriti nogometni svijet. Šargo je navijač Manchester Uniteda. Uzor mu je trenutno drugi strijelac i treći asistent svih vremena najjače engleske lige te dugogodišnji igrač “Red devilsa”, Wayne Rooney. Od naših momaka u Rusiji očekuje barem ulazak među četiri najbolje momčadi.

I da, kratka obavijest za sve pripadnice nježnijeg spola, ovi mladići su slobodni (sjede u prvom redu na fotografiji), a kako su sami rekli, za više informacija, svi upiti u inbox. 😉

Top