Vaša lokacija
Naslovnica > Vijesti > Županjski remi u Vinkovcima

Županjski remi u Vinkovcima

Nedjeljno veče pružilo je futsal poslasticu održanu u Vinkovcima o kojoj smo već pisali u najavi. I isplatilo se. Tribine su bile pune majica koje jasno ocrtavaju koja ekipa je pokazala premoć u ligi.   

No, krenimo redom. Nije počelo najbolje. Početni pritisak Olimpijca je urodio brzim pogotkom u režiji najboljeg strijelca lige, Mate Ivića. Nedugo zatim, obrana “Zelenih” kapitulirala je još jednom te je vrlo brzo na semaforu stajalo dva gola deficita. Ipak, naši momci su posložili svoje redove i krenuli su s boljom igrom koja, nažalost, nije bila okrunjena u prvom dijelu utakmice. Do kraja poluvremena se i naš golman, Ivan Lešić, istaknuo s par izvrsnih obrana. Čak je i glavu stavljao pod jake udarce suparničkih igrača.

U drugom poluvremenu pritisak naših momaka nije jenjavao i Amar Čaušević je prekrasnim udarcem smanjio prednost na 2:1. Nakon toga, razina igre se dodatno podigla. Zatim je naš golman u jednom od mnogobrojnih izleta s vrata presjekao jednu njihovu dugu loptu, stvorio višak te je zašao u nepoznati teritorij i izgubio loptu na suparničkoj polovici što su gosti lagano kaznili. Možda je ova greška bila posljedica silnih obrana glavom iz prvog dijela, a možda je samo želja da pokaže koji Lešo je onaj “pravi” malo bila prejaka.

Nakon trećeg primljenog pogotka, krenuo je uhodani sustav igranja s golmanom igračem. To je ubrzo urodilo plodom kada se naš odnedavno punoljetni junior, Matej Josipović, savršeno postavio ispred suparničkog golmana koji ga je rukama odgurnuo i srušio u vlastitom šestercu. Kazneni udarac uspješno je realizirao Omar Mušanović. Za konačnih 3:3 pobrinuo se ponovno Amar koji je očito odlučio da je ta večer rezervirana samo za najljepše golove iz njegove kolekcije. Snažan udarac desnicom koji je uskratio posao čiščenja paučine iz rašlji suparničkog gola.

Do kraja utakmice, obje ekipe su pokušale doći do pogotka vrijednog sva tri boda, a svega minutu prije kraja, “Zeleni” su skoro i uspjeli doći do potpunog preokreta. Omar “Messi” je opucao sa sredine terena na prazna vrata, ali metiljava lopta je odlučila odsjesti na stativi suparničkog gola. Po završetku ove utakmice, dodijeljene su i nagrade najboljim pojedincima, ali i trofej pobjednicima.

Najbolji golman, oko čega i nismo imali nikakvih sumnji, je naš Ivan Lešić.
U prilogu objavljujemo i jednu od rijetkih slika gdje smo ga uspjeli uhvatiti nespremnog, što mnogo puta nije pošlo za nogom suparničkim igračima.

Za najboljeg strijelca, s ukupnih 35 postignutih golova, proglašen je igrač Olimpijca, Mato Ivić. Čestitke i ovim putem na efikasnoj sezoni, ali i na korektnom ponašanju, poštenoj igri i srčanosti koju nikako ne možemo dovesti u pitanje. Možda slika i je mutna, ali trofej kojeg drži u ruci je čisto zaslužen.

Za najboljeg igrača proglašen je igrač drugoplasirane MNK Slavije, Željko Kovač, te ovim putem i njemu čestitke na izvrsno odrađenoj sezoni.

Nabavili smo i ekskluzivnu fotografiju predsjednika kluba u razuzdanom izdanju s jednim od glavnih navijača koji mu na slici skače po glavi zbog osvojene lige.

 

#FSP # CAMPEONES # ZELENAOBITELJ

Top