Tin Buljan – prvi županjski trener s futsal C licencom!

Prošle sezone naša dva trenera, Tin Buljan i Antun Oršolić upisali su se na Akademiji Hrvatskog nogometnog saveza na tečaj za Futsal C licencu kako bi mogli voditi ekipe u ligama mladeži, ali i po mogućnosti seniore u 2. HMNL-Istok. Prvi od navedenog dvojca, trener Buljan nedavno je odradio i praktični dio ispita pred profesorom Gričarom s Akademije te tako postao prvi županjac s futsal licencom u našem gradu.

Buljan je prvi, ostala dvojica završavaju također

Praktični dio ispita odvijao se u našoj dvorani, SD Gimnazije Županja, a treneru Buljanu su na ispitu pomagali upravo njegovi dečki, kadetska selekcija 2005/2006 godišta. Profesor Gričar bio je zadovoljan viđenim te je našem treneru dao visoke ocjene i čestitao mu na položenoj licenci, što je za naš klub jako velika i važna stvar uoči početka sezone.

Osim trenera Buljana, od našeg stručnog stožera na Akademiji HNS-a obrazuju se još dva trenera, odnosno predsjednik i trener. Radi se o Antunu Oršoliću koji je pred samim završetkom i treneru juniora, Davoru Boždaru, koji je nedavno upisao tečaj za futsal C licencu. Vjerujemo kako će naš klub uskoro biti bogatiji za još dva školovana i licencirana trenera. Svakako planiramo nastaviti ulagati u trenerski kadar, tako da sve kategorije budu “pokrivene” sa stručnjacima.