FSP lopta

Sveti Patrik istupio iz natjecanja pod HNS-om

Odlazak jedinog trenera u klubu zadao nam je velike probleme jer naši mladići više nemaju adekvatnu osobu koja bi ih mogla preuzeti i voditi u službenom natjecanju, stoga je Uprava kluba donijela odluku o ne ulasku u ligu mladeži pod HNS-om. Odlaskom trenera Tina Buljana u prvoligaša Futsal Osijek te Zdravka Vujića u prvaka BiH KMF Radnik iz Bijeljine, ostali smo bili samo na treneru Davoru Boždaru, koji je sad također otišao.

Kako ne bismo kompromitirali sebe kao klub kaznama od strane HNS-a jer nemamo trenera, a također i naše dječake koji ne bi imali adekvatno vodstvo, povukli smo ovaj ne baš lijep potez, u nadi da ćemo u 2024. godini pronaći osobu koja bi mogla kvalitetno nastaviti raditi!

Plan za budućnost

No iako je potez na prvu “ružan”, Uprava je odlučila okrenuti se u drugom smjeru te je već započeo proces okupljanja bivših juniora FSP-a koji bi se vratili u klub te tako formirali seniorsku ekipu, koja bi se zasad natjecala u amaterskim ligama, te bi od iduće jeseni stupila u 2. HMNL-Istok. Našim bivšim juniorima, a budućim seniorima priključit ćemo sve naše trenutne juniore i kadete, kako bi ostali u pogonu te kroz seniorske utakmice stjecali vrijedno iskustvo!

Za kraj se zahvaljujemo svim našim sponzorima, Gradu i Zajednici sportova grada Županje na razumijevanju i nastavku ogromne podrške koju nam daju. Uskoro očekujte više vijesti o budućim aktivnostima i natjecanjima u kojima ćemo sudjelovati! #SamoFSP