Zapisnički stol

Sveti Patrik priključio se KMNL Vinkovcima

Nakon što je Uprava kluba povukla potez te istupila iz HNS natjecanja za juniore i kadete, odlučeno je kako se kreće u novom smjeru, odnosno u građenju seniorske momčadi. Plan je prijaviti seniorsku ekipu u 3. HMNL od jeseni 2024. godine, a uz njih bi se natjecala i juniorska momčad.

Međunarodna amaterska futsal liga

Do tada, zbog selekcije i uigravanja, unaprijed probrani dio seniora s ostatkom juniora i kadeta natjecat će se u Katoličkoj malonogometnoj ligi u regiji Vinkovci. KMNL je liga koja se službeno igra u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Srbiji i Crnoj Gori preko 20 godina, a naš klub je već nastupao u KMNL-u prije svog službenog osnutka.

KMNL Vinkovci 2023/2024

KMNL Vinkovci broji ukupno 7 momčadi, odnosno župa, čiji su igrači dečki s područja te župe ili dijela grada. Među našim budućim protivnicima su brojni su bivši i aktivni futsaleri, kao i nogometaši koji nastupaju u svim rangovima hrvatskog nogometa.

Utakmice se igraju preko tjedna, u večernjim satima na vanjskom terenu Lenije u Vinkovcima, a mi smo kao klub ponudili i opciju odigravanja kod nas u dvorani, ako vremenski uvjeti ne budu dozvoljavali igranje na otvorenom. Veselimo se početku sezone i skupljanju iskustva naših kadeta i juniora, te ponovnom okupljanju bivših juniora, a danas već pravih seniora!