Trening majica Šišarka

Slavlje zelenih u prijateljskoj utakmici protiv Vođinaca

Sinoć je naša seniorska momčad u sportskoj dvorani Gimnazija Županja odigrala prijateljsku utakmicu uoči starta nove sezone KMNL-a, gdje ćemo se natjecati s ekipama iz Vinkovaca i okolice.

Prijateljski susret odigrali smo protiv prošlogodišnjeg prvaka KMNL Vinkovci, ekipe Vođinci (Kraljica svete krunice) u našoj dvorani. Iako je rezultat bio u drugom planu, susret je završio 5:3 za nas. No više od toga veseli činjenica kako rad i treninzi dolaze na naplatu!

Marko Baotić predvodio pomlađeni FSP do pobjede

Ako se uzme u obzir da je sinoć okosnicu naše ekipe činilo 2006/2007 godište uz jednog igrača 2005. i jednog 2003. godište, dok su nam protivnici redom seniorski igrači ivankovačkog Bedema i vođinačke Mladosti (kojima se zahvaljujemo na dolasku i korektnosti), stvar je još veća. Svaka čast dečki!

Na vratima je veliku dozu sigurnosti pokazao mladi Filip Cvitanović (2007.), dok su prvu četvorku činili Josip Lišić (2006.), Ivano Filipović (2007.), Dinko Vrabec (2006.) i Emanuel Branković (2006.). S klupe su krenula dva najstarija igrača u našoj ekipi, Ivan Kopić (2005.) i Marko Baotić (2003.). Baš je potonji s tri pogotka odveo FSP do pobjede, uz debitantski pogodak Brankovića te jedan autogol koji su si suparnici sami zabili.

Utakmicu smo odigrali u novim sponzorskim majicama koje smo pripremili za KMNL, te se ovim putem zahvaljujemo gospodinu Ivanu Ćoškoviću i njegovoj tvrtki Šišarka na ovoj velikoj pomoći! Nova sponzorstva objaviti ćemo ovih dana, kao i cijeli roster naših novih seniora za sezonu 2023/2024.


FSP – Kraljica svete krunice 5:3 (Baotić x3, Branković, ag)
FSP: Cvitanović (gk), Filipović, Lišić, Kopić, Vrabec, Branković, Baotić (c);