Kako smo i najavili, od ove jeseni spojili smo naše juniore i bivše juniore (2003/2001/2000) te ponekog veterana u seniorsku ekipu te se natječemo u Katoličkoj malonogometnoj ligi, središte Vinkovci. Osim u Vinkovcima ova liga igra se na području cijele Hrvatske, Bosne i Hercegovine, te čak i u Crnoj Gori i Srbiji, a pobjednici svih nadbiskupija sudjeluju na velikoj Nacionalnoj završnici.

Pobjeda u debitantskom nastupu i otvaranju prvenstva

Sinoć smo odigrali 1. kolo u kojem smo snage odmjerili protiv župe Uznesenja Blažene Djevice Marije iz Starih Jankovaca. Protivnik je bila relativno mlada ekipa, s par pojedinaca iz futsal klubova i velikog nogometa. Čvrst i stabilan protivnik poveo je s 0:1, no pogotkom Dennisa Debaka vratili smo se u igru. Potom izvodimo jedan od brojnih kornera, nakon kojeg gostujući golman postiže autogol. Na 3:1 povisio je opet raspoloženi Debak, ovaj put “slabijom” nogom. Do kraja su dečki iz Jankovaca smanjili na 3:2, no više od toga nisu uspjeli.

Svaka čast dečkima, pogotovo mladosti 2006/2007 koja se i u ovoj utakmici pokazala kao nositelj naše igre. Vratari Cvitanović Filip i Debak Leon su također za pohvalu i veliki broj obrana. Uz već spomenutog “Denku”, doprinos su dali i naša dva putnika, Petar Madžarević iz Slavonskog Šamca te Goran Šitum iz Osijeka. Kapetanski je ekipu vodio s novim imidžem Filip Mrkonjić. Bravo ekipa, čekamo novo kolo!

FSP: Cvitanović (GK), Debak L. (GK), Filipović, Lišić, Vrabec, Madžarević, Debak D., Šitum, Mrkonjić (C);

Recent Videos

Pobjeda u 1. kolu KMNL-a protiv Starih Jankovaca