Roster KMNL

Roster Svetog Patrika za sezonu u KMNL-u

Donosimo vam popis igrača koji nastupaju za Futsal Sveti Patrik u sklopu KMNL Vinkovci u ovoj sezoni. Od 20 imena skoro svi su prošli školu fusala naše akademije, na što smo posebno ponosni. Dokaz je to zacrtanog puta i strategije, koja se oslanja na domaće igrače iz županjske okolice.

Produkti akademije i domaći igrači, to je naš smjer!

Čak 17 igrača treniralo je ili još uvijek trenira za FSP, a samo Mario Iličić “Babo” i Tvrtko Klarić ubrajaju se u starije, iskusnije igrače, dok je Dennis Debak priključen seniorima kao igrač ŽFL-a i veliki prijatelj kluba. Babo je jedan od pokretača Akademije i prvi trener iste, a Tvrtko je već skupio solidan broj nastupa po lokalnim turnirima.

Preko 40 utakmica u 2.HMNL skupilo je 8 igrača, nastupajući za kadete i juniore kluba, a njih ukupno 14 ima iskustvo igranja u HMNL i na Masters turnirima po Hrvatskoj. Mlada smo momčad, čiji je prosjek godina 20,6. Iza nas je već jedno odigrano kolo, a sad u četvrtak nas čeka novi izazov.

Ovih dana izbacit ćemo još aktivnosti i zanimljivosti vezanih uz naš klub, turnire na koje idemo, ŽFL (Županjska Futsal Liga)koju ponovo planiramo te sponzore koji su stali i ostali uz nas!