Spremni za Beč! Juniori putuju na međunarodni turnir u subotu

Na poziv futsal kluba Stella Rossa iz Beča, naši juniori odlaze na međunarodni turniru u Austriju ove subote. Bit će to prvo međunarodno iskustvo našim mladim igračima, od kojih su neki još uvijek kadeti. Već dva tjedna naporno treniramo i uigravamo nove kombinacije, kako bismo se pred bečkom publikom predstavili u što boljem svijetlu. Igranje utakmica u KMNL-u nam također pomaže, kroz stjecanje iskustva.

Putnici za Beč

Kombi Zajednice sportova grada Županje

Predsjednik Oršolić u privremenoj ulozi trenera, odlučio je na put povesti jednog vratara i osam igrača, odnosno dvije četvorke. S nama na put ide i Noa Matija Stojanović, koji nažalost zbog ozljede zadnje lože neće moći nastupiti i pomoći ekipi. Veliki je to hendikep za našu momčad, no svejedno vjerujemo kako će ostali dečki dati sve od sebe da nadoknade izostanak Noe.

Osim Noe na put idu vratar Filip Cvitanović, Ivano Filipović, Josip Lišić, Dinko Vrabec, Leon Horvat, Patrik Jurilj, Emanuel Branković, Lovro Parašilovac i David Čolić. Od odraslih tu su još tajnik kluba Matej Brnić i roditelj Krešimir Horvat, u ulozi vozača.

Podrška grada i sponzora

Zajednica sportova grada Županje osigurala je svim sportskim klubovima prijevozno sredstvo u vidu putničkog kombija kako bi olakšala klubovima probleme s prijevozom. Naš klub također će osjetiti benefite ovog velikog projekta na način što ćemo u Beč putovati s novim i bogato opremljenim kombijem! Unaprijed se zahvaljujemo Gradu, Zajednici sportova na čelu s gospodinom Krunom Šarićem, kao i svim našim sponzorima bez čije pomoći definitivno ne bismo otišli na ovaj turnir.