ŽFL NAJAVA: 3. kolo igramo za Silvija Jakšića!

Drugo kolo ŽFL je iza nas, a proteklo je u humanitarnom karakteru jer smo sav prihod od donacija/ulaznica namijenili za pomoć Borisu Novoselcu “Boci”. Ukupno smo skupili 258,40 eura, a nakon aukcije u kojoj smo izložili dres Tomislava Stojanovića iz Olmissuma, ukupan iznos pomoći popeo se na ogromnih 658,40 eura. Dres je na aukciji osvojio Patrik Zovkić, koji je 400,00 eura uplatio direktno “Boci” na račun.

Presretan sam odazivom ljudi u dvoranu. Samo na ulazu skupili smo preko 250 eura donacija, a nakon što je Tomin dres prodan na aukciji za 400 eura, ukupan iznos za našeg Bocu popeo se na 658,40 eura. Očekujem od sugrađana i prijatelja našeg kluba da se i ove subote odazovu na ŽFL i tako svi skupa pomognemo našem sugrađaninu Silviju Jakšiću, kojem je također potrebna pomoć u ovom životnom trenutku. – Antun Oršolić, voditelj Županjske Futsal Lige

U trećem kolu ponovo djelujemo na provjeren način. Prvo u subotu na ulazu skupljamo donacije za našeg sugrađanina Silvija Jakšića, kojem je također potrebna pomoć pri liječenju i oporavku od zloćudne bolesti, a onda u nedjelju imamo novu aukciju u kojoj ćete moći osvojiti original dres s utakmice od bivšeg igrača Hajduka, Nihada Mujakića. Odazovimo se i ovaj put te pokažimo veliko srce!

NAJAVA UTAKMICA:

20:00 CB Atlija – CB OKAC
20:40 CB Beertija – CB Jolly Roger
21:20 CB President – CB Atlija