DUPLO KOLO: Ove subote igra se 6 utakmica, a donacije skupljamo za obitelj Lucić!

Ove subote nastavljamo s ligaškim aktivnostima prije blagdanske pauze. U jednoj večeri odigrat će se “double game week” odnosno duplo kolo gdje će gledatelji imat priliku pogledati čak 6 utakmica ŽFL-a. Kao i u prethodna dva kola tako i ove subote na ulazu skupljamo donacije za obitelj Martine Lucić, čiji je muž Zdenko nedavno iznenada preminuo, te je Martina ostala samohrana majka s dvije prekrasne djevojke i odlične učenice.

Za sve vas koji ne možete doći u dvoranu, a želite pomoći Martini i njenim kćerima, možete to učiniti uplatom donacije na Martinin račun u Erste banci:
IBAN: HR9624020063209858086
SWIFT: ESBCHR22
Opis plaćanja: Donacija obitelji Lucić

Osim donacija na ulazu, pripremili smo i novu donatorsku aukciju gdje ćete se moći natjecati za potpisani dres našeg vratara Ivana Husareka, također iz ovogodišnje UEFA Futsal Lige prvaka. Ivane je trenutno s nama i član je ekipe Caffe bar Beertija, ali je još uvijek član MNK Olmissum, dvostrukog prvaka Hrvatske. Donatorska aukcija ići će u nedjelju kao inače, a trajat će do Božića, odnosno ponedjeljka navečer. Veselimo se vašem odazivu i novim donatorskim akcijama!

RASPORED UTAKMICA:
18:00 CB OKAC – CB Jolly Roger
18:40 CB Beertija – CB Atlija
19:20 CB President – CB OKAC
20:00 CB Jolly Roger – CB Atlija
20:40 CB OKAC – CB Beertija
21:20 CB Jolly Roger – CB President