PLAYOFF ŽFL: Danas ćemo saznati tko će postati novi prvak Lige!

Od 16:00 sati u sportskoj dvorani Gimnazije Županja počinje borba za novog prvaka Županjske Futsal Lige koju organizira Futsal Sveti Patrik. Nakon dvokružnog sustava igre između 5 ekipa, Playoff su izborile ekipe: Caffe bar Jolly Roger, Caffe bar President, Caffe bar Atlija i Caffe bar Okac. Drugi krug nije izborila Caffe bar Beertija, koja je pobjede ostvarila u prva dva kola, a onda su neobjašnjivo stali te ispali iz utrke za prvaka.

Danas također imamo humanitarnu akciju, pa nakon sakupljanja donacija za Silvija Jakšića, Borisa Novoselca i obitelj Lucić, danas skupljamo donacije na ulazu za malenu djevojčicu Ivanu Jelenić.

Ivana ima samo 3 godine i najmlađa je od petero djece Katarina Jelenić. Ivani je 15. rujna dijagnosticiran je neuroblastom, zloćudna novotvorina na nadbubrežnoj žlijezdi. Svakodnevni odlazak u Osječku bolnicu osim što je previše bolan i stresan za malenu Ivanu i obitelj zahtjeva i veliki financijski trošak, stoga pomozimo koliko možemo da omogućimo što brži oporavak malenoj Ivani, jer ona kao i svako drugo dijete zaslužuje bezbrižno djetinjstvo.
Ako ne možete doći danas u dvoranu i donirati, onda možete pomoći uplatom na račun majke:
Katarina Jelenić
HR3623400093206036015 (PBZ)
RASPORED UTAKMICA PLAYOFFA:
SD Gimnazija Županja – 07. 01. 2024.
16:00 CB Jolly Roger – CB OKAC
16:40 CB President – CB Atlija
17:30 utakmica za 3. mjesto
18:10 FINALE