Završena je sezona u KMNL-u! Sveti Patrik osvojio 3. mjesto

Nakon 8 odigranih utakmica u amaterskom natjecanju KMNL (Katolička malonogometna liga), Futsal Sveti Patrik osvojio je solidno treće mjesto, u konkurenciji od 5 momčadi.

Omjer pobjeda i poraza naše mlade ekipe bio je 5/3, uz gol-razliku 27:22, što govori kako smo zabijali više od 5 pogodaka po utakmici, dok smo primali nešto više od 4. Prosjek godina naše ekipe tijekom sezone bio je 20.3 što nas čini najmlađom ekipom u cijelom natjecanju.

Čestitamo prvacima, ekipi iz Vinkovaca, na osvojenoj tituli. U prvom međusobnom ogledu Vinkovčani su slavili s 4:0 na našem terenu, dok smo mi položili “popravni” ispit te ih savladali na terenu u Vinkovcima s 2:1.

U sezoni su nastupili: Filip Cvitanović, Leon Debak (vratari), Marko Baotić, Goran Šitum, Matej Marković, Ivano Filipović, Josip Lišić, Dinko Vrabec, Gabriel Dretvić, Petar Madžarević, Dorijan Lakota, Dennis Debak, Filip Mrkonjić i Marko Kučinić.

Čestitamo svima koji su sudjelovali u natjecanju, a posebno našim dečkima kojima je ovo bila mala priprema za seniorski futsal koji nas očekuje.